VÅRE TJENESTER

Hos oss er det ikke enten eller. Vi setter oss ned og analyserer først hvordan vi skal gå frem og hvilke kanaler er de riktige å satse. 

Det som er vår fremste prioritering er å sørge for at potensielle kundene besøker din bedrift. Både online og fysisk. Vi opererer innen Digital multi channel markedsføring.

Vi har klokketro på det vi gjør og bruker avanserte verktøy for å få de rette analysene som vi trenger. Likevel så baserer vi oss på det beste verktøyet vi har og det er hardt arbeid. Det starter alltid med god strategi og bygges videre via kanaler og tiltak.  

NETTSIDER

En nettside er kundens første møte med din bedrift. Den forteller kunden om hva bedriften står for å hvordan dere kan hjelpe kunden. Er ikke første inntrykket godt nok så kan den kunden gå til neste bedrift. Det å ha en velfungerende nettside er svært viktig.

SEO - SØKEMOTOR OPPTIMALISERING

De fleste søker etter varer og tjenester på nettet. De bruker en søkemotor til det. Derfor er det veldig viktig at din bedrift og nettside rangerer veldig høyt når det gjelder søkemotor. Desto høyere enn kommer opp desto mere mere trafikk får bedriften.

Søkemotor optimalisering er en omfattende arbeid som krever en del kunnskap og innsats. Samtidig så er det snakk om å fange opp det folk søker etter og være en problemløser.

GOOGLE ADS

GOOGLE ADS er Google sin omfattende annonserings platform. Med google ads så kan man styrke sin synlighet i søkemotoren og oppnå veldig gode resultater.

Google har det mest omfattende annonse nettverket. Det innebærer annonser i søkemotor, youtube, og millioner av nettsider som er tilknyttet google sin annonse nettverk. Samtidig så er Google ads et veldig godt verktøy som egner seg til å følge med på søketermer for å finne ut hva målgruppen ser etter på nettet.

FACEBOOK

Facebook er det største sosiale nettverket og også den største alternative annonse nettverket til Google. Daglig er det over 3 millioner mennesker i Norge som bruker facebook og det er over 2 milliarder registrerte kontoer på verdensbasis.

Facebook er uten tvil det sosiale nettverket som har påvirkning på folks hverdag. Det har et stort og omfattende annonse nettverk med svært godt målgruppe verktøy.

INSTAGRAM

Instagram er det raskest voksende sosiale nettverket og har en økende bruker base. Instagram er visuelt og er svært godt egnet for inspirasjon og visuell fortelling. Den yngre generasjonen har omfavnet instagram stort. Men den eldre generasjonen er på stort vei inn.

Man kan trygt si at instagram brukes i dag så godt som av alle. Det har vist seg å være svært godt egnet til å engasjere målgruppen på mange forskjellige måter.

LINKEDIN

LinkedIn er det største sosiale nettverket for det profesjonelle markedet. Det begynte med å være en cv database hvor man kunne opprette kontakt med andre til å bli et fult B2B arena hvor kontakter knyttes, salg oppnås, partnerskap skapes og profesjonell bekjentskap pleies. Det er mye bedriften kan oppnå på LinkedIn med riktig strategi.

SNAPCHAT

Snapchat skapte en revolusjon når de viste verden at man kunne kommunisere via visuelle bilder og utrykk. Sende hverandre meldinger med bilder som ikke ble lagret noe sted. De skapte en revolusjon med Snapchat Story. Det som er forgjengeren til både Instagram og Facebook Story.

Snapchat er fortsatt en stor blandt de yngre og har fått en større bruker masse blandt de elsdre. Har du en målgruppe som er yngre en 30 år, så er Snapchat den perfekte platformen.

HELSE, SKJØNHET OG VELVÆRE

Ved å gjennomføre undersøkelser har vi kommet frem til en god løsning for alle som driver i helse, skjønnhet og velvære. Vi har laget et system som fungerer meget godt for salonger og klinikker som ønsker å ha jevn strøm av nye kunder men også ta vare på de gamle kundene. Derfor har vi utviklet et system som går i dybden og finner potensielle kunder. Du kan lese mere om det ved å klikke på bildet.