SNAPCHAT MARKEDSFØRING

Snapchat er designet for raske og visuelle beskjeder. Det gir mange muligheter når det gjelder effektive visuelle annonser rettet mot den yngre genreasjonen. I Norge er det 2,5 millioner brukere. Snapchat har i løpet av kort tid blitt en av de største sosiale nettverkene i verden.

HVORFOR SKAL DU VELGE SNAPCHAT?

Live baserte sosiale medier er veldig unike og det har ført til at ikke alle bedrifter har lykkes med å markedsføre seg på de. Årsaken til det er at det rett og slett ikke har møtt sin målgruppe der. Men veldig mange har lykkes fordi de har møtt målgruppen sin der. Det er som det sies. Du skal være der målgruppen din er. Snapchat brukes mye av de yngre i dag. Men det er en voksende andel av eldre som kommer bruker det. Fordelen med Snapchat er at interaksjon via video er en viktig del av nettverket.

INTERAKSJON VIA SNAPCHAT

En annen stor fordel med snapchat er at det er en veldig personlig medium. Snap-innholdet blir sortert basert på snap-venner. Derfor kan det være vanskelig å få en fot innenfor snap-klubben. Men når man først får det så er det utrolig mange muligheter som åpner seg. Engasjementet på Snap foregår på noen lunde samme måte som på Instagram og på Youtube. Det deles mye seg imellom. Derfor er det viktig at man utforsker plattformen før man kaster seg ut i det.

Sanpchat er ingen salgs platform. Snapchat er en relasjons platform. Altså en plattform som er til relasjons bygging. Det er snakk om å bli akseptert når man først går inn. Derfor er ikke Snapchat for alle. Men med godt strategi så kan mange få mye ut av det.

SNAP ADS

På lik linje med de fleste andre sosiale nettverk har Snapchat egen annonse platform. Annonsene vises i video format og dekker hele skjermen. Det gir mulighet å legge på filtre og sette på emojer. Dersom du ikke velger mere velprodusert annonse materiale.

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG

Vi har en lang erfaring med Snapchat markedsføring. Ved å klikke på knappen under eller kontakte oss i chatboksen, Vi svarer innen rimelig kort tid og er i stand med å komme med mange ting.

KONTAKT OSS