SEO

ØK DIN SYNLIGHET I SØKEMOTOREN

God søkemotoroptimalisering fører til høyere rangering i søkemotoren og gratis trafikk fra de som søker etter det din bedrift har å tilby. I dag er ikke SEO bare en teknisk metode for å komme høyest i søkemotoren. Det krever også en god del strategi når det gjelder også å skape mest mulig relevant innhold for de som søker etter noe.

SEO bør være førsteprioritet for alle som er avhengig av at nettsiden skaper resultater. Men det kommer ikke av seg selv og krever investering i tid og innsats. Ofte så krever det noen tekniske ferdigheter også.

Vi har delt SEO i tre deler. Den ene er Innholdsmarkedsføring, teknisk seo og lokal SEO.

CONTENT MARKETING

Alle søker vi etter informasjon når vi har en utfordring vi ønsker å løse eller vil lære noe nytt. For bedrifter gjelder det å fange opp denne interessen og sette seg i ekspert rollen. Hvorfor det? Jo fordi selv om vi har lært noe og løst noe så er det dermed ikke sikkert at det er lett for oss å løse utfordringen selv. Hva gjør vi da? Vi kontakter en ekspert. Men ikke hvilke som helst ekspert. Vi kontakter den eksperten som har fortalt oss om løsningen. Innholdsmarkedsføring handler om å gi noe til mottakeren noe av verdi for bygge opp en relasjon. Blandt dagens millioner av blogger og portaler så er det svært sannsynlig at tusenvis av andre har allerede skrevet det samme som du. Derfor det viktig at man tenker kvalitet og prøver å skille seg ut. Det krever at man har nøye gjennomtenkt strategi om hva som skal skrives og hvordan. Målet er å få flere relevante besøkende til nettsiden som kan bli kunder.

TEKNISK SEO

Teknisk SEO handler først og fremst om å få den tekniske biten av SEO til å sitte som det skal. Tekniske feil kan fort få en hjemmeside til falle ned i rangeringer på søkemotor. Men det handler også om å gjøre tekniske inngrep som får en side til være stødig på søkemotoren. Det handler om alt av design på nettsiden til koder. Det skal være lett for en søkemotor å forstå nettsiden din.

LOKAL SEO OG GOOGLE MIN BEDRIFT

Lokal SEO er laget for å kunne gi en prioritert visning av nettsiden din på lokalt nivå. Spesielt når noen søker fra mobiltelefon. Det viser seg at de som søker etter bedrifter lokalt også er de som er i kjøps beslutnings situasjon og er klare til å foreta et kjøp. Det er også slik at Google prioriterer de sidene som er nærmest søkeren.

KONTAKT OSS