PINTEREST

Ja hva er Pinterest. De fleste har hørt om det og mange har tatt det i bruk. Er det et sosialt nettverk? På sett og vis ja. Er det en søkemotor? På sett og vis ja. Pinterest er en kombinasjon av et sosialt nettverk og en søkemotor. Det som gjør den til en sosial nettverk er at du må opprette en konto for å kunne bruke det. Men det som gjør den til en søkemotor er at du må søke etter innhold.

Ok! Men hva er det som gjør Pinterest så spesielt? Pinterest er en visuelt søkemotor. På vanlig søkemotor så søker mann etter noe man har en vis anelse om. På Pinterest så søker mann etter inspirasjon. Det er en av årsakene til at Pinterest har blitt spådd for å være det neste store. Bruker massen er for det meste kvinner med en voksende andel av menn.

MARKEDSFØRING PÅ PINTEREST

Vi kan med en gang starte med å si at selger du mote, interiør, møbler, bilder eller andre typer inspirasjons produkter online så er pintearest noe som kommer til å bli det ypperligste til å bruke i tiden fremover. Men det er ikke bare det. Det er stort sannsynlighet for at plattformen kommer til øke på flere andre områder. Suksess historiene begynner å bygge seg opp. Årsaken til det er at man kan pinne innhold fra alle kanaler. Ja til og med youtube og vimeo videoer.

HVA ER FORDELEN MED PINTEREST

Det er mange fordeler med Pinterest og veldig mange kommer det til å bli. Man har stor mulighet til å bygge seg opp en stor følger gruppe som kan dele videre innhold fra din bedrift. Samtidig så er Pinterest i tillegg til å ha en egen optimalisering strategi, viktig ledd i vanlig søkemotor optimalisering. En av grunnene til det er at at flere og flere bilder i Google sin bilde søk tjeneste kommer fra kontoer på Pinterest.

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Vi hjelper deg med å planlegge og produsere riktig innhold tilpasset Pinterest og få mest mulig følgere. Vi satser stort innenfor Pinterest og har flere store prosjekter på gang der.

KONTAKT OSS