PERSONVERN

Vi i Meet-Agency  er forpliktet til å beskytte ditt privatliv. Derosom du lurer på noe så kontakt oss på denne eposten hrvoje.krstic@meet-agency.no  og vi hjelper deg mer enn gjerne.

Ved å bruke denne websiden og/ eller våre tjenester, samtykker du i behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet i disse personvernreglene.

 

DATABESKYTTELSESPRINSIPPER

 

Vi er forpliktet til å følge følgende databeskyttelsesprinsipper:

  • Håndteringen er lovlig, rettferdig, gjennomsiktig. Våre behandlingsaktiviteter har lovlig begrunnelse. Vi vurderer alltid dine rettigheter før behandlingen av personopplysninger. På forespørsel vil vi gi deg informasjon om behandlingen.

  • Behandling er begrenset til formålet. Våre behandlingsaktiviteter passer til formålet med hvilke Personopplysninger ble samlet.

  • Behandlingen gjøres med minimal informasjon. Vi samler og behandler minimalt med personlig informasjon som kreves for ethvert formål.

  • Behandlingen er begrenset med en tidsperiode. Vi lagrer ikke din personlige informasjon lenger enn nødvendig. I de fleste tilfeller så lagrer vi kunn kontakt informasjon så vi kan kontakte deg igjen.

  • Vi vil gjøre vårt beste for å sikre nøyaktigheten av informasjonen.

  • Vi vil gjøre vårt beste for å sikre integriteten og konfidensialiteten av informasjonen.

 

DETTE ER DINE RETTIGHETER

 

Dette er dine rettigheter:

  1. Du skal ha rett til å vite om din personlige informasjon behandles Hvilke informasjon er samlet, hvorfra det er oppnådd og hvorfor og av hvem det behandles.

  2. Du har rett til å få tilgang på informasjonen som er samlet inn fra / om deg. Dette inkluderer din rett til å be om og få en kopi av dine personlige data samlet.

  3. Du har rett til å be om utbedring eller sletting av dine personlige data som er unøyaktig eller ufullstendig.

  4. Du kan i visse tilfeller kan be om at dine personopplysninger slettes fra våre systemer.

  5. Du har rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger.

  6. Du har rett til å motsette seg behandling av dine personopplysninger, for eksempel ved direkte markedsføring.

  7. Du har rett til å motsette seg automatisk behandling, inkludert profilering; og ikke å bli underlagt en beslutning basert utelukkende på automatisert behandling. Denne retten kan du bruke når det er et resultat av profilering som gir juridiske virkninger som angår eller påvirker deg betydelig.

  8. Du har rett til å skaffe dine personopplysninger i maskinlesbart format eller om det er mulig, som en direkte overføring fra en prosessor til en annen.

  9. I tilfelle vi nekter din forespørsel under Retten til tilgang, vil vi gi deg en grunn til hvorfor. Hvis du ikke er fornøyd med måten din forespørsel er håndtert på, vennligst kontakt oss.

  10. Du har rett til hjelp av en tilsynsmyndighet og rett til andre rettsmidler, for eksempel påstand om erstatning.

  11. Du har rett til å trekke tilbake et gitt samtykke til behandling av dine personopplysninger når som helst

 

DET VI SAMLER AV INFORMASJON

 

Informasjon du har gitt oss

Dette kan være din e-postadresse, navn, fakturaadresse, hjemmeadresse etc – hovedsakelig opplysninger som er nødvendige for å levere et produkt / tjeneste eller for å forbedre kundeopplevelsen hos oss. Vi lagrer informasjonen du gir oss, slik at du kan kommentere eller utføre andre aktiviteter på nettstedet. Denne informasjonen inkluderer for eksempel navn og e-postadresse.

Informasjon samlet automatisk om deg

Dette inkluderer informasjon som automatisk lagres av informasjonskapsler,

Informasjon fra våre partnere

Vi samler kun den informasjonen som kommer fra våre sider og de du opplyser til oss.

Offentlig tilgjengelig informasjon

Vi kan samle informasjon om deg som er offentlig tilgjengelig. F.eks proff.nn, brønnøysund registret, gule sider.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon

Vi bruker din personlige informasjon for å:

  • Gi vår service til deg. Dette inkluderer for eksempel registrering av kontoen din og kunne bistå deg med våre tjenester.

  • oppfylle avtalte forpliktelser i henhold til kontrakten og lovverket.

Vi bruker din personlige informasjon på legitime grunner og / eller med samtykke.

På grunn av inngåelse av kontrakt eller oppfyllelse av kontraktsforpliktelser behandler vi din personlige informasjon for følgende formål:

  • å identifisere deg;

  • å gi deg en tjeneste eller å sende / tilby deg et produkt;

  • å kommunisere med deg med tanke på både salg og fakturering

På grunnlag av legitim interesse behandler vi din personlige informasjon for følgende formål:

  • å sende deg personlige tilbud * (fra oss og / eller våre nøye utvalgte partnere);

  • å administrere og analysere vår kundebasefor å forbedre kvaliteten, variasjonen og tilgjengeligheten av produkter / tjenester som tilbys / leveres

  • å gjennomføre spørreskjemaer om kundetilfredshet

Så lenge du ikke har informert oss ellers, vurderer vi å tilby deg produkter / tjenester som ligner på din innkjøpshistorikk / nettleseradferd, for å være vår legitime interesse.

Med ditt samtykke behandler vi din personlige informasjon for følgende formål:

  • å sende deg nyhetsbrev og kampanjetilbud (fra oss og / eller våre nøye utvalgte partnere).

  • For andre formål har vi bedt om samtykke til;

Vi behandler dine personopplysninger for å oppfylle forpliktelser som kommer fra loven og / eller bruk dine personopplysninger for alternativer som følger av loven. Vi forbeholder oss retten til å anonymisere personopplysninger samlet og å bruke slik informasjon. Vi vil bruke informasjonen utenfor omfanget av denne policyen bare når den er anonymisert. Vi lagrer faktureringsinformasjon og annen informasjon samlet om deg så lenge som nødvendig for regnskapsmessige formål eller andre forpliktelser som følger av loven, men ikke lenger enn det.

 

Vi kan behandle din personlige informasjon for ytterligere formål som ikke er nevnt her, men er kompatible med det opprinnelige formålet som informasjonen ble samlet inn. For å gjøre dette vil vi sørge for at:

  • Forbindelsen mellom formål, sammenheng og natur som den personlige informasjon er egnet for videre behandling;

  • Den videre behandlingen vil ikke skade dine interesser og

  • Det ville være hensiktsmessig beskyttelse for behandling.

 

Vi vil informere deg om ytterligere behandling og formål.

Hvem andre kan få tilgang til dine personlige data

 

Vi deler ikke dine personlige data med fremmede. Personlig informasjon om deg leveres i noen tilfeller til våre pålitelige partnere for å enten gjøre tjenesten mulig for deg eller for å forbedre kundeopplevelsen din.

 

Vi jobber bare med Behandlingspartnere som kan sikre et passende beskyttelsesnivå for dine personopplysninger. Vi avslører dine personopplysninger til tredjeparter eller offentlige tjenestemenn når vi er lovlig forpliktet til å gjøre det. Vi kan avsløre dine personlige opplysninger til tredjepart dersom du har samtykket til det eller om det er andre juridiske grunner for det.

 

Hvordan sikrer vi informasjonen?

 

Vi gjør vårt beste for å holde din personlige informasjon trygg. Vi bruker sikre protokoller for kommunikasjon og overføring av data (for eksempel HTTPS). Vi bruker anonymisering og pseudonymisering der det passer. Vi overvåker våre systemer for mulige sårbarheter og angrep.

Selv om vi prøver vårt beste, kan vi ikke garantere sikkerheten til informasjon. Vi lover imidlertid å varsle passende myndigheter om brudd på data. Vi vil også varsle deg om det er en trussel mot dine rettigheter eller interesser. Vi vil gjøre alt vi med rimelighet kan for å hindre sikkerhetsbrudd og å bistå myndighetene dersom eventuelle brudd forekommer.

Hvis du har en konto hos oss, merk at du må holde brukernavnet og passordet ditt hemmelig.

 

Vi har ikke til hensikt å samle inn eller bevisst samle informasjon fra barn. Vi målretter ikke barn med våre tjenester.

 

INFORMASJONSKAPSLER OG ANDRE TEKNOLOGIER VI BRUKER

 

Vi bruker informasjonskapsler og / eller lignende teknologier for å analysere kundeadferd, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser og samle inn informasjon om brukere. Dette er gjort for å personlig gjøre og forbedre din erfaring med oss.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil lagret på datamaskinen. Informasjonskapsler lagrer informasjon som brukes til å gjøre  at nettstedet fungerer. Bare vi kan få tilgang til informasjonskapslene som er opprettet på nettsiden vår. Du kan kontrollere informasjonskapslene dine på nettlesernivå. Hvis du velger å deaktivere informasjonskapslene, kan det hindre at du bruker bestemte funksjoner.

Let’s Encrypt (SSL- sertifikater)

Let’s Encrypt via Domeneshop leverer SSL-sertifikater som vi benytter til kryptering av kommunikasjonen i våre systemer. Informasjonen som innhentes i forbindelse med registrering av et SSL-sertifikat lagres på servere som er eiet og driftet av Let’s Encrypt via vår leverandør Domeneshop.

Våre underleverandører:

NextCom – Leverandør av våre CRM og epost systemer.

Duett – Leverandør av fakturasystemer

Shutterstock– Leverandør av bilder som vi bruker til nettsider og annonser.

Dreamstime – Leverandør av bilder som brukes til nettsider og annonser.

WPMU Dev – Oppdaterer alle våre wordpress nettsider. Har kun tilgang til innlogging.

Facebook – Måler rekkevidden og resultatene til våre annonsekampanjer for Verdi Media Norge, kunder og deres gjester.

Google Analytics –  Vi bruker Google Analytics til å måle trafikk på nettsiden vår. Google har sin egen personvernpolicy som du kan se gjennom her. Hvis du ikke ønsker å bli  sporet av Google Analytics, kan du gå til Google Analytics-bortkoblingssiden.

Google Adwords – Kampanjer og annonsering for bedrifter.

Domeneshop – IT drift av domenenavn.

 

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER TIL FØLGENDE FORMÅL:

 

  • Nødvendige informasjonskapsler – disse informasjonskapslene kreves for at du skal kunne bruke noen viktige funksjoner på nettstedet vårt, for eksempel logg inn. Disse informasjonskapslene samler ikke inn personlige opplysninger.

  • Funksjonalitetskapsler – Disse informasjonskapslene gir funksjonalitet som gjør at tjenesten vår er mer praktisk og gjør det mulig å tilby mer tilpassede funksjoner. For eksempel kan de huske navnet ditt og e-posten i kommentarfeltet, slik at du ikke trenger å skrive inn denne informasjonen neste gang du kommenterer.

  • Analytics-kapsler – disse informasjonskapslene brukes til å spore bruken og ytelsen til nettstedet og tjenestene våre

  • Reklame kapsler – disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er relevante for deg og dine interesser. I tillegg er de vant til å begrense antall ganger du ser en annonse. De er vanligvis plassert på nettstedet ved å annonsere nettverk med nettstedets operatør tillatelse. Disse informasjonskapslene husker at du har besøkt et nettsted, og denne informasjonen deles med andre organisasjoner som annonsører. Ofte målretting eller annonseringskapsler vil være knyttet til nettstedfunksjonalitet som tilbys av den andre organisasjonen.

Du kan fjerne informasjonskapslene som er lagret i datamaskinen via nettleserinnstillingene dine. Alternativt kan du kontrollere noen tredjeparts kapsler ved hjelp av en plattform for personvernforbedring, for eksempel optout.aboutads.info eller youronlinechoices.com. For mer informasjon om informasjonskapsler, besøk allaboutcookies.org.

 

KONTAKT

 

Tilsynsmyndighet

E-post: postkasse@datatilsynet.no

Telefon: +47 22 39 69 0