OM OSS

VELKOMMEN TIL MEET-AGENCY

Det lille byrået med stort hjerte og engasjement for det vi driver med. Vi er opptatte av å skape historier, engasjere, inspirere, lære bort, hjelpe og bygge sammen. Vi er opptatt av kvalitet i vår arbeid for å skape gode resultater. Vi måler oss selv daglig og ser hele tiden etter nye områder vi mener kan bidra til vekst. 

 

Meet-Agency´s visjon er som vår motto sier «meet your customers» å være en matching tjeneste ved å bruke de forskjellige digitale kanalene, mellom kunde og bedriften. Vi er ikke opptatt av kvantitet. Hos oss er du ikke enda en prospekt i CRM systemet.  Hos oss er du den som vi skal hjelpe til å nå dine mål.

Vi jobber online og virituelt. Det vil så at vi jobber på hver vår kant men er meget godt samkjørte online.

 

Et lite team og en lite gruppe mennesker med stort hjerte og engasjement innenfor det de driver med. Vi skaper smarte løsninger bygget på god innhold kombinert med spisskompetanse. Vi er kreative, smarte og vi brenner for det vi gjør.

Vi er et digitaltbyår- digital multi-channel marketing – slik at våre kunder får skreddersydd en strategi i forhold til hvor målgruppen befinner seg. Det innebærer også færre knytepunkter, færre personer å forholde seg til og enkle kommunikasjons linjer. Våre tjenester innebærer satsing på flere kanaler. Vi er opptatte av å skaffe potensielle kunder og ikke bare sørge for at nettsiden får trafikk.