GOOGLE MIN BEDRIFT GIR DEG FLERE KUNDER

DERFOR BØR DU VÆRE PÅ GOOGLE MIN BEDRIFT

I denne artikkelen skal vi diskutere hvorfor du bør registrere deg i google min bedrift. Vi hjelper deg med registreringen og forteller deg om alle fordelene du har ved å bruke Google Min Bedrift. 

Det første du skal gjøre er å gå inn på denne nettsiden. Deretter følger du disse stegene i rekkefølgen nedenfor:

  1. Logg inn med din Google konto. Dersom du ikke har en så velger du å opprette en.
  2. Fyll inn  firmanavnet.
  3. Fyll inn firma adressen.
  4. Velg en forretningskategori.
  5. Registrer telefonnummer og din bedrifts nettsted.
  6. Klikk fortsett for å fullføre verifirseringen.

Google forlanger at du verifiserer bedriften for å at både du og de skal være sikre på at du har gitt korrekt informasjon. Verifiserte brukere får også bedre visning i lokale søk.

Visningen kommer under annonsene og over organisk trafikk. Med andre ord i firma listingen til google. Det vi kan se i dag er at alle bruker Google min bedrift for når de søker etter varer og tjenester i nærheten.

 2014 for å gi bedrifter mere kontroll over hva som blir vist om dem i søkemotoren. Men også for å motvirke katalog virksomhet som fylte opp søkeresultatene og gav mer eller mindre urelevant informasjon. 

Okay. Hva kan Google Min Bedrift gjøre for meg? Ganske enkelt. Få potensielle kunder til å oppsøke din bedrift. Driver du en lokal bedrift så kommer din bedrift høyest opp når kunden søker etter dine varer eller tjenester. La oss si det slik hvis kunden søker etter rørlegger så vil de rørlegger bedriftene som er i nærområdet komme først. Og den bedriften som ligger nærmest din posisjon komme øverst i Google min bedrift feltet i søke resultatene. Mange av våre kunder som har opprettet bedriftsprofililer i Google Min Bedrift har opplevd drastiske økninger i henvedelser fra lokale kunder.

HVORDAN FUNGERER GOOGLE MIN BEDRIFT?

Okay. Hvordan fungerer GMB? Enkelt og greit du går inn her og foretar registreringen. Du oppgir alle opplysninger som Google spør etter når det gjelder hva bedriften driver med og lokasjon. Du får tilsendt en kode. De fleste får den koden i postkassen og det tar ca 14 dager før den kommer. Når du får den koden så blir du bedt om å aktivere den. Google spør deg å legge inn bilder osv. Desto mere detaljer du gir desto mere synlig blir din bedrift.

Desto mere aktiv du er i Google min bedrift desto flere klikker seg inn på siden din. Der for er det viktig at man poster innhold der minst to ganger i uka. 

En annen viktig ledd i GMB er kundeomtaler. Ta kontakt med gamle kunder via e-post og be dem skrive en kundeomtale.

Google min bedrift kan fungere som fasaden på bedriften din. Der har du mulighet til  vise din personlighet så de som søker får lyst til å klikke seg videre til nettsiden. 

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Vi i MEET AGENCY setter opp Google Min Bedrift konto eller oppdaterer den for deg helt gratis dersom du velger oss som din leverandør av tjenester innen markedsføring. 

Ta kontakt med oss så kan vi se hvordan vi kan hjelpe deg.